ستیل الکل



برند: امری

پیشنهاد فروش: ستیل الکل

مشخصات: Acid value (mgKOH/g) 0.01 ،Iodine value %I2 0.02 ،Saponification value (mgKOH/g) 0.08 Hydroxyl value (mgKOH/g) 231، Water (Karl Ficher) % 0.10، Solidification Point oC 49.5، Carbon Chain Distribution by GC.% ، C14 & below 0.3، C16 98.7، C18 0.4،

مقدار: 33000کیلو

تحویل: درب انبار شهریار

زمان تحویل: فوری

اعتبار: قابل تامین

Updated in 2020-04-23 00:00:00

قیمت هر کیلو  ستیل الکل 34000 تومان 

ثبت سفارش

معرفی محصول

 ستیل الکل
Acid value (mgKOH/g) 0.01 ،Iodine value %I2 0.02 ،Saponification value (mgKOH/g) 0.08 Hydroxyl value (mgKOH/g) 231، Water (Karl Ficher) % 0.10، Solidification Point oC 49.5، Carbon Chain Distribution by GC.% ، C14 & below 0.3، C16 98.7، C18 0.4،
کاربردهای ستیل الکل : ستیل الکل به عنوان یک ماده سورفکتانت غیر یونی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در شامپو به عنوان یک پوشش محافظ مو ترکیب شده است. به عنوان روان کننده برای پیچ ، پیچ و مهره استفاده کنید. مورد استفاده در ساخت لوسیون (نرم کننده)
ستیل الکل CETYL ALCOHOL EMERY CETYL ALCOHOL تحویل فوری ستیل الکل به صورت ترخیص شده در انبار فروشنده در شهریار واردات ستیل الکل طبق سفارش مشتری شرایط فروش ستیل الکل: 1- مشخصات ستیل الکل : طبق برگ ضمیمه مشخصات 2- بسته بندی ستیل الکل: کیسه های 25 کیلویی از کاغذ کرافت 3- محل تحویل ستیل الکل: انبار فروشنده در شهریار 4- قیمت ستیل الکل : 34000 تومان هر کیلو تحویل درب انبار فروشنده قیمت فقط در تاریخ آگهی اعتبار دارد 5- پرداخت: پیش پرداخت 50 درصد و تسویه در مقابل بارنامه مراحل خرید: 1- ارایه درخواست و تایید مالی 2- ارایه پیشنهاد بروز و تایید آن توسط خریدار 3- بازدید از انبار 4- پیشپرداخت و بارگیری معرفی ستیل الکل : تعریف مواد سورفکتانت (SURFACTANT) : مواد سورفکتانت به عنوان کاهش دهند سطحی استرس در مایعات بکار می روند. تعریف الکل ستیل :به عنوان یک ماده سورفکتانت غیر یونی در شامپو به عنوان یک پوشش محافظ مو و به عنوان روان کننده برای پیچ ، پیچ و مهره و نرم کننده در ساخت لوسیون (نرم کننده)بکار می رود. ستیل الکل (CETYL ALCOHOL)یک ماده سرفکتانت و یک الکل چرب با فرمول CH3 (CH2) 15OH است که در دمای اتاق شکل جامد سفید مومی یا پرک را می گیرد. نام ستیل از روغن نهنگ (لاتین: cetus) که از آن برای اولین بار جدا شده است گرفته شده است. آماده سازی الکل ستیل در سال 1817 توسط شیمیدان فرانسوی میشل شورول هنگام گرم شدن اسپرم ، یک ماده مومی به دست آمده از روغن نهنگ اسپرم ، با پتاس سوز آور (هیدروکسید پتاسیم) کشف شد. تکه های الکل استیل الکلی در خنک کننده باقی مانده است. تولید مدرن ستیل الکل مبتنی بر کاهش اسید پالمیتیک است که از روغن نخل حاصل می شود. الکل استیل در صنایع آرایشی به عنوان مایع ضد شفاف در شامپوها یا به عنوان ماده آرام کننده ، امولسیفایر یا ضخیم کننده در ساختن کرم های پوستی و لوسیون ها استفاده می شود. همچنین به عنوان روان کننده آجیل و پیچ و مهره به کار می رود و ماده مؤثر آن در بعضی از "پوشش های استخر مایع" (تشکیل یک لایه سطحی برای کاهش تبخیر و حفظ گرما) است. علاوه بر این ، می تواند در کاربردهای امولسیون به عنوان ماده ضدعفونی کننده نیز مورد استفاده قرار گیرد. اثرات جانبی افرادی که از اگزما رنج می برند ممکن است نسبت به الکل ستیل حساس باشند اگرچه این ممکن است به دلیل ناخالصی ها به جای خود الکل استیل باشد.با این حال ، استیل الکل گاهی در داروهای مورد استفاده برای درمان اگزما گنجانده شده است.

مشخصات ستیل الکل

مشخصات ستیل الکل :
Acid value (mgKOH/g) 0.01
Iodine value %I2 0.02
Saponification value (mgKOH/g) 0.08 Hydroxyl value (mgKOH/g) 231
Water (Karl Ficher) % 0.10
Solidification Point oC 49.5
Carbon Chain Distribution by GC.%
C14 & below 0.3
C16 98.7
C18 0.4

جديد ترين محصولات

ترکمنستان
سوخت جت A-1
5000 تن
تحویل CIF انزلی

قیمت هرتن سوخت جت A-1 660 دلار
معرفی می گردد

روسیه
الکل 96 درصد
1000000 لیتر
تحویل ترمینال آستارا

قیمت هرلیتر الکل 96 درصد 1.35 دلار
 ^